Bitlis Valisi Sn. Oktay ÇAĞATAY, 28. Dönem Bitlis POMEM Öğrencileri ile Bir Araya Geldi
  08 Aralık 2022

Vali Sn. Oktay ÇAĞATAY, Müdürlüğümüzü ziyaret ederek eğitim görmekte olan 28. Dönem POMEM öğrencileri ile bir araya geldi.

Program öncesi Vali Sn. Oktay ÇAĞATAY, polis okulu öğrencileri ile birlikte yemek yedi. Sayın Vali yemek sonrası Bitlis Polis Meslek Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen programa katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda Bitlis POMEM Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sn. Kazım KAMAN Bitlis POMEM ve 28. Dönem POMEM öğrencileri hakkında bilgiler verdi.

Sn. Müdürümüz Kazım KAMAN’ın ardından polis okulu öğrencilerine seslenen, çok özel ve güzel bir mesleğe sahip olduklarını söyleyen Sayın Vali mesleki tecrübelerini paylaşarak tavsiyelerde bulunmuşlardır.

Programa Bitlis Valisi Sn. Oktay ÇAĞATAY ile birlikte Bitlis İl Emniyet Müdürü Sn. Celal ÖZCAN ve Bitlis POMEM yöneticileri ve 28. Dönem POMEM öğrencileri katıldı.