Bitlis Valisi Sn. Oktay Çağatay, Bitlis POMEM Öğrencileriyle Birlikte İftar Yaptı.
  13 Nisan 2022

Bitlis Valisi Oktay Çağatay, Müdürlüğümüzde eğitim görmekte olan 27. Dönem POMEM öğrencileri ile birlikte iftar yaptı.

Sayın Müdürümüz 1. Sınıf Emniyet Müdürü Kazım Kaman, İl Emniyet Müdürü Sn. Celal Özcan ve müdür yardımcıları tarafından karşılanan Sayın Valimiz 27. Dönem POMEM öğrencileri ile sohbet ederek eğitim süreçlerine ilişkin bilgi alıp, öğrencilere eğitimlerinde başarılar diledi.

Müdürlüğümüzde düzenlenen iftar programına Vali Oktay ÇAĞATAY, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral İbrahim GÜVEN, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İhsan AKDOĞAN, Adalet Komisyonu Başkanı Hüseyin DEMİRHAN, Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin ELMASTAŞ, Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah TANĞLAY, Vali Yardımcıları Tekin ERDEMİR, Furkan SEYMAN, İzzet Cem ESER, İl Emniyet Müdürü Sn. Celal ÖZCAN ve kurum müdürleri katıldı.