Müdürlüğümüzde eğitim görmekte olan 28. Dönem POMEM öğrencileri “Biz Bize Akustik” adlı Polis Radyosu Canlı Yayını etkinliğine katıldı.
  28 Kasım 2022

Müdürlüğümüzde eğitim görmekte olan 28. Dönem POMEM öğrencileri, Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü organizesinde, Bitlis Eren Üniversitesi konferans salonunda gerçekleştirilen, sunuculuğunu Umut SARIASLAN’ın yaptığı, konuk sanatçı Birsen KAVUT KILIÇ’ın performans sergilediği “Biz Bize Akustik” adlı Polis Radyosu Canlı Yayını etkinliğine katıldı.

Bahse konu etkinliğe Bitlis Valisi Sn. Oktay ÇAĞATAY, Bitlis Cumhuriyet Başsavcısı Sn. Durmuş Ali KARAKOCA, Bitlis POMEM Müdürü Sn. Kazım KAMAN, Bitlis İl Emniyet Müdürü Sn. Celal Özcan, Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin ELMASTAŞ, Emniyet Personeli aileleri ve POMEM öğrencileri katılım sağladılar.